Newsroom

Newsroom

"Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε βήμα" – πρωτοφανής κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ (βίντεο)

“Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε ένα βήμα”, λένε οι εργαζόμενοι, που παραμένουν στο δημαρχείο. Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, δημοτικοί αστυνομικοί…

“Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε ένα βήμα”, λένε οι εργαζόμενοι, που παραμένουν στο δημαρχείο. Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και σχολικοί φύλακες οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας και στις απολύσεις κατάφεραν να κάνουν στην κυριολεξία δύο βήματα από το δημαρχείο όταν αστυνομικοί και άνδρες των ΜΑΤ κατέφθασαν τρέχοντας προς το μέρος τους και τους περικύκλωσαν. Για αρκετή ώρα οι εργαζόμενοι βρίσκονταν υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό ενώ παράλληλα ρωτούσαν τον λόγο για τον οποίο παρέμεναν εγκλωβισμένοι.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα η αστυνομία είχε εντολή να μην “κουνηθεί φύλλο” καθ`όλη την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ ασχέτως και αν το σημείο της συγκέντρωσης των εργαζομένων βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από το περίπτερο της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Αθηνάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: alterthess

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…