Δεν ευθύνεται η χιονοδρομική πίστα για το ατύχημα του Σουμάχερ

Στο συμπέρασμα ότι δεν ευθύνεται τελικά, η χιονοδρομική πίστα για το ατύχημα του θρυλικού πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ…

soumaxer 1

Στο συμπέρασμα ότι δεν ευθύνεται τελικά, η χιονοδρομική πίστα για το ατύχημα του θρυλικού πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, κατέληξαν οι γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτό, το ατύχημα του γερμανού πρωταθλητή δεν οφείλεται σε παραβίαση των κανόνων ασφαλείας από πλευράς της τοπικής χιονοδρομικής πίστας.

«Δεν υπήρξαν παραβιάσεις κανόνων ασφαλείας από κανέναν. Το ατύχημα συνέβη εκτός πίστας», ανέφερε ο εισαγγελέας Πατρίκ Κουινσί, προσθέτοντας ότι οι επιγραφές και οι προειδοποιητικές πινακίδες του θερέτρου για σκι Μεριμπέλ «είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στους γαλλικούς νόμους».

Οι δύο βράχοι, με πρώτον εκείνον στον οποίο σκόνταψε κατά την ιλιγγιώδη πορεία του ο Μίκαελ Σουμάχερ και δεύτερο εκείνον στον οποίο χτύπησε, βρίσκονται 10,4 και 4,5 μέτρα εκτός της οριοθέτησης της πίστας, τόνισε ο γάλλος δικαστικός.

Να σημειωθεί ότι ο Σουμάχερ παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 Δεκεμβρίου και παραμένει σε κωματώδη κατάσταση.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη