Δεν χαλάει τις διακοπές του ο Μητσοτάκης και θα ασχοληθεί με τη δολοφονία μετά το δεκαπενταύγουστο

Να περάσει και ο δεκαπενταύγουστος για να επιστρέψει «μια και καλή» θέλει ο πρωθυπουργός

μητσοτακης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει εμφανιστεί να πει μια κουβέντα για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το ίδιο θα κάνει από ότι φαίνεται για ακόμα πέντε μέρες.

Ο πρωθυπουργός των τριημέρων δεν φαίνεται να θέλει να χαλάσει τις διακοπές του, ακόμα και όταν ανενόχλητοι χούλιγκαν διασχίζουν όλη τη χώρα και φτάνουν στην πρωτεύουσα για να δολοφονήσουν.

Την Τετάρτη λοιπόν, 16 Αυγούστου, με αφορμή ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη για το τελικό του Super Cup, που θα διεξαχθεί το βράδυ της ίδιας μέρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποφάσισε να κλείσει μια συνάντηση μαζί του για να ασχοληθεί με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου 9 μέρες μετά.

Ο Τσέφεριν θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…