ΜΒ

Μαρίνα Βήχου

Το Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ που ακόμα περιμένω…

Μερικές πιθανές εκδοχές ανακοινώσεων, μια που η ΕΣΗΕΑ κωλύεται να εκδώσει ανακοίνωση - απάντηση...

vixou 3

7η μέρα απεργίας πείνας

Επειδή συνάδελφοι βλέπω ότι κωλύεστε να εκδώσετε μια ανακοίνωση – απάντηση σχετικά με τα 5 αιτήματα εκδημοκρατισμού της τοπίου ενημέρωσης που σας εξέθεσα, μπορώ να σας προτείνω κάποιες πιθανές εκδοχές ανακοινώσεων…

1) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συνάδελφος και τα απορρίπτει συλλήβδην, μη έχοντα καμία σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα, πόσω μάλλον που η συνάδελφος επέλεξε την “εκβιαστική” μέθοδο της απεργίας πείνας για να τα διεκδικήσει.

2) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συνάδελφος απεργος πείνας και ενώ τα εγκρίνει στο σύνολό τους, λόγω της χρήσης “εκβιαστικής” μεθόδου τα απορρίπτει και στο σύνολο τους.

3) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συναδελφος απεργος πείνας και εγκρίνει (τυχαίος αριθμός) 1 και 3 και απορρίπτει τα υπόλοιπα. Εδώ οι συνδυασμοί θα μπορούσαν να είναι άπειροι.

Κατόπιν όλων αυτών το παρόν υπό μορφή δελτίου τύπου θα πρέπει να δημοσιευθεί ακέραιο στο ΑΠΕ και την ΕΡΤ μετά βέβαια από την έγκριση του Πρωθυπουργικού Μεγάρου.

Είδατε πόσο καλές είναι οι προθέσεις μου, μέχρι και δελτία τύπου σας βοηθω να συντάξετε.

Βέβαια ξεχάστηκα…θα πρέπει να μην λησμονήσετε να αναφέρετε τα ονόματα των μελών της πλειοψηφίας που συμφώνησαν στο σχετικό δελτίο τύπου…και μην μου πείτε ότι είναι ήσσονος σημασίας. Για σας ίσως…για πολλούς άλλους όμως όχι…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…