Newsroom

Newsroom

Δείτε φώτος από την πολυκατοικία στο Σεν Ντενί, έπεσαν πάνω από 5.000 σφαίρες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από την έφοδο της γαλλικής αστυνομίας στο κτίριο στο Σεν Ντενί στο οποίο είχε…

parissi 24

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από την έφοδο της γαλλικής αστυνομίας στο κτίριο στο Σεν Ντενί στο οποίο είχε βρει καταφύγιο ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι σφαίρες που έπεσαν την Τετάρτη ήταν περισσότερες από 5.000 με τα σημάδια που άφησαν στην πολυκατοικία να είναι εμφανή όπως ακριβώς και εκείνα που προκλήθηκαν από την έκρηξη της βόμβας αυτοκτονίας.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι τρύπες, την ίδια ώρα που ολόκληροι όροφοι φαίνεται να έχουν καταρρεύσει. Σε άλλες εικόνες το ταβάνι ενός ορόφου έχει ανατιναχτεί, οι σιδερόβεργες και τα σύρματα κρέμονται , ενώ σε μερικές  φωτογραφίες φαίνεται ένα παράθυρο εντελώς καμένο.

Η ζημιά όμως όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δεν περιορίστηκε μόνο στο δωμάτιο που είχαν βρει καταφύγιο οι τρομοκράτες. Όπως σημειώνει το κτίριο έχει εκκενωθεί επειδή υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να καταρρεύσει λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν από την εισβολή της αστυνομίας.

diam 2

diam1

diam2 0

diam3 0

diam4

diam5 0

diam6