Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την έπαρση του στα τηλεοπτικά πάνελ

autias koinonia

Μπορεί σε πολλούς να μην αρέσει το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», με το οποίο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, ενόψει των ευρωεκλογών, ο Γιώργος Αυτιάς, και να έχει μπει στο μάτι πολλών παλιών στελεχών της κυβέρνησης, όμως φαίνεται ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ των προτιμούν.

Ο Γιώργος Αυτιάς φαίνεται ότι έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να βρεθεί στην πρώτη θέση και αυτό καταγράφηκε στην χθεσινή δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς προηγείται με μεγάλη διαφορά (στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας) των άλλων υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Μάλιστα την έπαρση του την έδειξε σήμερα το πρωί στο Mega όπου ανέφερε ότι μπορεί να είναι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι είναι πρώτος στις καρδιές του κόσμου ως υποψήφιος με τη ΝΔ.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα. Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

 

Φυσικά οι δηλώσεις Αυτία δεν περνάνε απαρατήρητες από τους  συνυποψηφίους του στο  κυβερνών κόμμα, που βλέπουν ότι αντιμετωπίζεται ως «τοτέμ» από το κόμμα, καθώς ο τηλεαστέρας χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό του όπλο κάνει τα πάντα παρασκηνιακά ή και ανοιχτά, για προσωπικό του όφελος , και για μία θέση στην ευρωβουλή. Άλλωστε για αυτό επιλέγει με τον Φρέντι Μπελέρη  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συσπειρώσει την ακροδεξιά πτέρυγα

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Άγρια επίθεση φασιστοειδούς σε διανομέα με γροθιές

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…