Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τα φαβορί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή

Η σειρά προτίμησης μεταξύ των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται, μεταξύ άλλων, σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll.

europaikes ekloges

Την πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων των κομμάτων για τις ευρωεκλογές παρουσίασε το Action 24. Σε αυτή καταγράφεται η σειρά προτιμήσεων της κοινής γνώμης για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφιοι ΝΔ: Προβάδισμα Αυτιά, ακολουθεί ο Πύρρος Δήμας

Ειδικότερα, όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία, καθαρό προβάδισμα καταγράφει ο Γιώργος Αυτιάς (41,4%), ακολουθεί ο Πύρρος Δήμας με 28,5% και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 27,4%. Ο Φρέντι Μπελέρης,  η υποψηφιότητα του οποίου προκάλεσε αντιδράσεις και εντός ΝΔ, φτάνει στο  21,7%, στην πέμπτη θέση, πίσω και από την Ελίζα Βόζεμπεργκ (25,6%).

nd yopsifiotites
nd ypospifiotites 2

 

Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη η Μπεκατώρου, δεύτερος ο Νίκος Παππάς

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται πρωτιά της Σοφίας Μπεκατώρου με 35,2% και ακολουθεί ο Νίκος Παππάς με 33,7% και ο Κώστας Αρβανίτης με 27,9%.

syriza ypopsifiotites 1
syriza ypopsifiotites 2

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ προηγείται με 28,5% έναντι 13% του ΣΥΡΙΖΑ και 10,3 % του ΠΑΣΟΚ. Στο 9% είναι η Ελληνική Λύση, το ΚΚΕ με 7,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,4% και η Νίκη με 3,2%.

opinion poll 5 scaled

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..