Newsroom

Newsroom

Δεύτερη σύλληψη μετά την καταγγελία 21χρονης τουρίστριας για βιασμό, στα Χανιά

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε το μεσημέρι  της Κυριακής ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 21χρονης ότι ήταν ένας από τους άνδρες που την βίασαν, ενώ συνελήφθη και ο φερόμενος συνεργός του

σύλληψη

Συνελήφθησαν και οι δύο άντρες που κατηγορούνται ότι βίασαν μία κοπέλα από τη Σουηδία 21 ετών, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων.

Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 23χρονο που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού βίασαν την τουρίστρια. Πρώτος συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα. Όπως ισχυρίστηκε, η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού cretapost.gr, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση, oι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και τη σύλληψη του δεύτερου άνδρα ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στον βιασμό της 21χρονης Σουηδέζας σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη