Newsroom

Newsroom

Δε λειτουργεί το C4I λόγω Siemens είπαν στον Τσίπρα οι αστυνομικοί

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σήμερα ο Αττικάρχης της ΕΛΑΣ Ιωάννης Λιούκας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη…

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σήμερα ο Αττικάρχης της ΕΛΑΣ Ιωάννης Λιούκας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφορικά με το C4I και τη Siemens.

Ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε στον κ. Τσίπρα ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ουσιαστικά το C4I δεν έχει λειτουργήσει λόγω της Siemens. Και αυτό διότι η τελευταία είναι πάροχος πίσω από την ανάδοχο εταιρεία με αποτέλεσμα το σύστημα να μην έχει ακόμη παραδοθεί, αφήνοντας άναυδο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λιούκας είπε ακόμη στον κ. Τσίπρα ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2008 μιας και δεν έχουν γίνει ακόμη οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ, τονίζοντας «τα έχω ζήσει όλα εδώ» για να πάρει την απάντηση «με την ψυχραιμία του Ηπειρώτη τα αντιμετωπίσατε όλα και τα καταφέρατε».

Ο κ. Λιούκας επεσήμανε ότι έχει διαχειριστεί επιχειρησιακά όλα τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο κέντρο από το 2004, όταν υπηρετούσε στο ΑΤ Ακροπόλεως, μεταξύ αυτών τα γεγονότα του 2008, μέχρι και σήμερα από τη θέση του ως Αττικάρχης.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας του. Ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε τη στήριξή σας», για να λάβει την απάντηση ότι «όλοι θα πρέπει να σας βοηθήσουμε. Ξέρουμε το δύσκολο έργο που επιτελείτε, είναι δύσκολα τα πράγματα».


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…