Newsroom

Newsroom

Δ. Παπαδημούλης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπράττει στη παρωδία με τη λίστα Λαγκάρντ"

Για «διαδικασία ευτελισμού των θεσμών» και «παρωδία» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με την αξιοποίηση…

Για «διαδικασία ευτελισμού των θεσμών» και «παρωδία» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

«Η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ είναι δουλειά της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομικών, του ΣΔΟΕ, της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και της Δικαιοσύνης -που ήδη το ερευνά- και όχι της Επιτροπής πόθεν έσχες. Η Επιτροπή μπορεί να ασχοληθεί με πολιτικά πρόσωπα, πρώην και νυν, εφόσον προκύπτουν στοιχεία που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης», επεσήμανε και προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει το θέμα τόσο στη Διάσκεψη των Προέδρων όσο και στην Επιτροπή που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Παράλληλα ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «διαδικασία ευτελισμού των θεσμών» και ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμπράξει σε μια παρωδία.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, για τις δύο δικογραφίες που έχουν σταλεί στη Βουλή σχετικά με τη λίστα και τις δηλώσεις Ρουμελιώτη.

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

FS climate change

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο συνέχισε να αποδυναμώνεται, αλλά δεν παρατηρήθηκε καμιά αλλαγή στη βασική…

«Κίτρινη κάρτα» των ΗΠΑ σε Νετανιάχου: Φρένο σε φορτίο με βόμβες προς το Ισραήλ

μπάιντεν

«Κίτρινη κάρτα» των ΗΠΑ σε Νετανιάχου: Φρένο σε φορτίο με βόμβες προς το Ισραήλ

Η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν έδωσε απάντηση στις «ανησυχίες» της Ουάσιγκτον για την προαναγγελθείσα χερσαία επιχείρηση…