Newsroom

Newsroom

Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Καπουτζίδη: «Να πάει να γυαλίσει τα πόμολα του στρατοπέδου»

Απαράδεκτες εκφράσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

414714243 140351775839332 7754961004425469848 n

Απαράδεκτες και χυδαίες εκφράσεις από τον Κυριάκο Βελόπουλο προς τον Γιώργο Καπουτζίδη, καθώς με ένα του Tweet ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε με τρόπο που δεν αρμόζει σε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για τον καλλιτέχνη.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν τα όσα είπε ο Καπουτζίδης στον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ο Κυριάκος Βελόπουλος στο παρελθόν ισχυριζόταν ότι είχε ανακαλύψει αλοιφές που γιάτρευαν τον κορονοϊό.

Για το παραπάνω λοιπόν ο ακροδεξιός πολιτικός έγραψε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδη μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου !Αλήθεια πήγε στρατό;Γυαλισε τα πόμολα;»

Καπουτζίδης σε Λιάγκα: «Αν μου έκανες αυτά που έχεις κάνει στον Κασσελάκη θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος σε μια μισάωρη συνέντευξη αποκάλυψε πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, ενώ μίλησε εκτενώς για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως είναι λογικό όμως, αν πας καλεσμένος στον Λιάγκα θα σε ρωτήσουν σίγουρα για τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως και έγινε, με την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη όμως να παγώνει τον παρουσιαστή και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σεναριογράφος -σκηνοθέτης είπε στον Γιώργου Λιάγκα ότι αν του είχε κάνει αυτά που έκανε στον Κασσελάκη θα τον τάραζε στις μηνύσεις, με τον δημοσιογράφο να λέει ότι τελευταία δεν ασχολείται με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις.

Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;

Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»

Κάπου εκεί ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε «τελευταία δεν ασχολούμαι μαζί του», με τον Καπουτζίδη να απαντάει «καλά έκανες και τον άφησες τώρα λίγο ήσυχο τον άνθρωπο».

Μάλιστα έγινε και αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον σεναριογράφο αποκαλύπτει ότι υπήρξε μια επικοινωνία με αφορμή το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας  «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία»

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη