Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Παλιά δεν καταλάβαινα τις σεναριακές μου ακρότητες» (video)

«Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στο πλατό του Στούντιο 4 για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ και μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του, αλλά και την ορμή που είχε στα νεανικά του χρόνια.

«Από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και «εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά». Δεν με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρονών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαΐας αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαΐας, απλά ζήτησαν στους Απαράδεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό».

«Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη «διαμάχη» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπήρχε κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια», είπε στο τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Θεοδωρικάκου για τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι