Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί» (video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής σειράς "Maestro".

μαεστρο

Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο MEGA.

«Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Εννοείται πως έχω δεχθεί όχι από ηθοποιούς για σειρές. Στην αρχή λέω γιατί, όμως το θεωρώ πολύ ανθρώπινο, φυσιολογικό. Οι άνθρωποι έχουν δουλειές, υποχρεώσεις, προτεραιότητες, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Κάθε εμπόδιο για καλό» και στο ερώτημα αν θα δούμε τη σειρά στη Netflix, απάντησε: «Καλύτερα όταν θα είμαι έτοιμος θα σας απαντήσω. Να περιμένουμε λίγο. Είναι κάτι για το οποίο όταν θα έρθει η ώρα επίσημα θα απαντήσω. Δεν μπορώ να πάρω μόνος μου την πρωτοβουλία για να απαντήσω».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…