Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Η Χριστοφιλοπούλου αφού πρώτα «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη, τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα για τον Μπελέρη

Χριστοφιλοπούλου 1

Το κλασσικό κυβερνητικό παραμύθι αναβιώνει η Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία χθες αποκάλυψε τι πραγματικά ισχύει για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη και σήμερα προσπαθεί να πείσει πως… δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” ήταν η Εύη Χριστοφιλοπούλου, μπας και καταφέρει και αμβλύνει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον συνυποψήφιο στο “γαλάζιο” ευρωψηφοδέλτιο Φρεντη Μπελέρη.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου μεταξύ άλλων σημείωσε πως «αυτό που εννοούσα είναι το αυτονόητο. Οι υποψήφιοι προσθέτουμε κάτι με την εμπειρία μας, τις γνώσεις μας… Αρα τα κόμματα προσπαθούν να φτιάξουν τα ψηφοδέλτια με σκοπό να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους.

Αν ο κ. Μπελέρης ήταν ακροδεξιός, θα πήγαινε υποψήφιος στον κ. Βελόπουλο, στον κ. Νατσιό, επέλεξε να είναι σε εμάς.

Το ότι ο Μπελέρης είναι ακροδεξιός, το ακούω “βερεσέ”» και  πρόσθεσε πως η επιλογή του Φρέντη Μπελέρη να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, είναι συμβολισμός για τεχνικά ζητήματα.

Χριστοφιλοπούλου: Η αποκάλυψη για Μπελέρη

«Ο Φρέντι Μπελέρη είναι μια υποψηφιότητα η οποία στα πλαίσια της ΝΔ αυτό που κάνει είναι να ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά. Είναι ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα, εκεί υπάρχει το συντηρητικό κομμάτι με τη λαϊκή δεξιά, υπάρχει το φιλελεύθερο κομμάτι και το προοδευτικό κέντρο όπου ανήκω.

Σε ένα τέτοιο κόμμα, όταν υπάρχει η απειλή απ’ την ακροδεξιά το η υποψηφιότητα Μπελέρη υπάρχει για αυτό ακριβώς που είπα».

Εκεί ο παρουσιαστής, μετά από όσα είπε η ίδια, της ανέφερε «φρενάρει τη διαρροή δηλαδή προς την ακροδεξιά», με τη Χριστοφιλοπούλου να απαντάει κυνικά «ναι, γιατί είναι κακό αυτό;».

Τότε της είπαν όλοι ότι νόμιζαν ότι γίνεται αυτό για εθνικούς λόγους, με την ίδια να αναφέρει ότι κάνει πολιτική εκτίμηση.

Δείτε το απόσπασμα στο 14:45

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…