Χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα: Ανακοινώθηκε επίσημα η συνέχεια της αιματοχυσίας εις βάρος Παλαιστινίων

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ συνεχίζοντας το αιματοκύλισμα το ανελέητο αιματοκύλισμα σε βάρος των Παλαιστινίων ανακοίνωσαν και επισήμως την χερσαία μαζική εισβολή στη Γάζα.

F9iiL5nXwAA oT7

Σε νέα φάση περνά ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε και ο ισραηίνός στρατός με νέο μήνυμά του με το οποίο ανακοίνωσε τη χερσαία εισβολή. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν μετά τις εναέριες και χερσαίες επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα εάν επρόκειτο για προάγγελο της χερσαίας επίθεσης ή για κανονική εισβολή.

Ο ισραηλινός στρατός μεταδίδει πάντως τώρα ότι οι «καλύτεροι στρατιώτες και διοικητές του» βρίσκονται στη Γάζα.

Όλοι είναι στόχοι στη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων των χιλιάδων οικογενειών που έχουν βρει καταφύγιο στα σχολεία του ΟΗΕ.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Χέρζι Χαλεβί σε μήνυμά του, μέσω βίντεο, μετέδωσε ότι το Ισραήλ προχωρά στο επόμενο στάδιο του πολέμου.

«Οι δυνάμεις μας επιχειρούν αυτήν τη στιγμή στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας» τόνισε προσθέτοντας ότι τα πυρά εξακολουθούν να πέφτουν.

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν σκοτώσει χιλιάδες παιδιά στην Λωρίδα της Γάζας. Σχεδόν τα μισά θύματα είναι παιδάκια, ακόμα και μωρά που βρήκαν το θάνατο πριν καλά – καλά προλάβουν να ζήσουν.

«Για να εξολοθρεύσουμε τον εχθρό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να εισέλθουμε στο έδαφός του με τη βία» κατέληξε ο ισραηλινός στρατηγός.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…