Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

«Μην αφήσετε το τσεκούρι, κρατήστε ακέραιο το επάγγελμα σας του τσεκοροποιού», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη

Λαζόπουλος 1

O Λάκης Λαζόπουλος στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής του εκπομπής «Έξω από το στόμα του Λάκη», σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο την προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαληφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, με αφορμή και την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Η κοιλάδα των Τεμπών είναι μαρτυριάρα ο Όλυμπος παρακολουθεί από τον καιρό του Δία τι κάνουν οι πολιτικοί τιτάνες της δημοσιογραφίας και της κάθε κυβέρνησης.

Στην πολιτική, στο πολιτικό γίγνεσθαι σήμερα η τριανδρία της ακροδεξίας έχει αναλάβει να διεκπαιρεώσει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Ανδρουλάκης, Βορίδης, Πλεύρης, Άδωνις, ανέλαβαν να παίξουν τις Φιλιππινέζες.

Ήταν φοβερή εικόνα, “η μικρή χούντα”, της νεοπολίτευσης έχει αναλάβει το ρόλο της πλήρους συγκάλυψης», σχολίασε καυστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια αναφερόμενος σε τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη στη Βουλή, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Είστε γεννημένος για να εξουσιάζετε, προς θεού αν είπαμε κάτι που σας πείραξε, μην αφήσετε το τσεκούρι, κρατήστε ακέραιο το επάγγελμα σας του τσεκοροποιού, σας χρειάζονται οι οπαδοί σας, σας έχουν θαυμάσει με το τσεκούρι και σας ακολουθούν για αυτόν το λόγο».

Μάλιστα ο ηθοποιός σχολίασε και όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τη συλλογή υπογραφών από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, τονίζοντας ότι: «Μιλάει ο Πορτοσάλτε εναντίον της γυναίκας που έχασε το παιδί της. Τι πέτσα έχουν αυτοί οι χοντράνθρωποι, αδιαπέραστη από τον ανθρώπινο πόνο; Εκμεταλλεύεστε λέει τον πόνο

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης o Μίχος – Ανατροπή με τη μητέρα της

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το ακέφαλο πτώμα στην Καρδίτσα: Άγριο ζώο μπήκε στο σπίτι της

«Για κοίτα με στα μάτια»… μήπως το κεντρικό άρθρο του in.gr είναι μια απάντηση Μαρινάκη στον Μητσοτάκη;

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη