«Χείμαρρος» ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην ΕΡΤ: «Σας πήρα χαμπάρι, τι είσαστε ηλίθιοι;» (video)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη δημόσια τηλεόραση ο ηθοποιός αλλά μάλλον ξεχνάει

ert

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο» της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά «Παραλία» της δημόσιας τηλεόρασης και η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε με κάποια πράγματα που δήλωσε.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ σαν να ήθελε να πείσει πως παλιότερα ήταν κάποιου είδους απαξίωση να δουλεύεις εκεί και τώρα ξαφνικά με τη νέα διοίκηση όλα λειτουργούν ρολόι.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος τόνισε πως πρέπει«να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Είπα, μάλιστα, να βρω ένα μπλουζάκι όπως ήταν παλιά με το κότερο να λέω πως «είμαι και εγώ στην ΕΡΤ». Εγώ έχω κάνει στην ΕΡΤ μια τεράστια επιτυχία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με τον συγχωρεμένο Μηνά Χατζησάββα, το Νυχτερινό δελτίο».

«Κάναμε… όχι σινεμά, αλλά γκρο πλαν και τρία λεπτά την ημέρα γύρισμα! Μιλάμε για τρέλα, μια σπουδαία δουλειά. Και «που είσαι;» με ρώταγαν, «στην ΕΡΤ» έλεγα. Με έγραφαν δηλαδή σαν να ήμουν σκουπίδι τελείως».

«Τώρα «στην ΕΡΤ είσαι;». Είναι in η ΕΡΤ τώρα! Κατάλαβες; Γι’ αυτό και εσείς που είστε γατόνια φύγατε από το άλλο και ήρθατε εδώ! Σας πήρα χαμπάρι! Είστε γατόνια εσείς, για να μην σας το πω αλλιώς .Το πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς; Πάνω στο timming καθίσατε και γω στο timming πατάω τώρα και πάω προς την επιτυχία γιατί τώρα η ΕΡΤ δουλεύει» συμπλήρωσε, ο γνωστός ηθοποιός προκαλώντας μάλλον το αμήχανο γέλιο των παρουσιαστών.

Πάντως ο ηθοποιός δεν πρέπει να ξεχνάει ότι δεν έγινε ξαφνικά «in» να δουλεύεις για τη δημόσια τηλεόραση καθώς αν δεν υπήρχαν οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν σε μια νύχτα χωρίς δουλειά να να παλέψουν για να μείνει ανοιχτή σήμερα δεν θα υπήρχε και την ευθύνη θα είχε το κόμμα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

versailles

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών (Video)

Τονίζοντας ότι «η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ένα δικαίωμα που αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο»…

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

rafah

Γάζα: Το Ισραήλ βομβάρδισε συνοικίες της Ράφα, αφότου είχε δώσει εντολή εκκένωσης

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, από αέρος και από το πυροβολικό, συνεχίζονται από την περασμένη νύχτα και…

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

toyrkia

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/07) στην περιοχή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.