Χανιά: Μετά το κεφάλι, βρέθηκαν και τα πόδια ανθρώπου σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Συνεχίζονται τα μακάβρια ευρήματα στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στο Ακρωτήρι Χανίων, καθώς μετά τον εντοπισμό ενό ανθρώπινου κεφαλιού και άλλων μελών, βρέθηκαν τώρα και τα πόδια ενός ατόμου.

3419653

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση, για την ανεύρεση και άλλων μελών της σορού, που εντοπίστηκε στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στο Ακρωτήρι Χανίων, μετά τον εντοπισμό ενό ανθρώπινου κεφαλιού. Μάλιστα, λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε μία μαύρη σακούλα εντοπίστηκαν και δύο πόδια.  Πρίν από λίγο στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι βρέθηκε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης ο οποίος μακροσκοπικά διαπίστωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα και ο θάνατος του προήλθε το τελευταίο 10ήμερο. Η περιοχή γύρω από το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί.

Το μακάβριο εύρημα αποκαλύφθηκε όταν οι εργαζόμενοι της μονάδας άνοιξαν μια μαύρη σακούλα και πραγματικά υπέστησαν σοκ βλέποντας το ανθρώπινο κεφάλι. Η σακούλα ήταν πάνω στον ιμάντα πάνω στον οποία εναποτίθενται σύμμικτα τα απορρίμματα , όπως παραλαμβάνονται στο εργοστάσιο από τα απορριμματοφόρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το ekriti.gr επιχειρείται να εντοπιστεί το απορριμματοφόρο στο οποίο ήταν η σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο, προκειμένου στη συνέχεια να διαπιστωθεί ποια διαδρομή ακολούθησε.

Προφανώς ο δράστης ή οι δράστες διασκόρπισαν τα μέλη του άτυχου άνδρα σε διάφορα σημεία και γι’ αυτό το λόγο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο ανεύρεσης τους. Οι αρχές εξετάζουν αν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ένα σημείο εκκίνησης των ερευνών.

 

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

AP19273687873353

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Oι εταιρείες γνώριζαν ότι το δραστικό συστατικό του Zantac, η ρανιτιδίνη, θα μπορούσε να μετατραπεί…

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ