Newsroom

Newsroom

Champions League: Κακός ο Ολυμπιακός – Στο Ισραήλ θα κριθεί η πρόκριση

Η πρόκριση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάποελ Μπερ Σεβά θα κριθεί στο Ισραήλ, μετά το ισόπαλο 0-0 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

579920981dc524943e8b4b80

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ανέτοιμοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για την άμυνα των Ισραηλινών και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μέτριος στο πρώτο ημίχρονο με εμφανέστατο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, όπου έλλειπε ο παίκτης που θα οργάνωνε το παιχνίδι δεν απείλησε την εστία του Γκόρες.

Δύο φορές μόνο χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ της Χάποελ σε σουτ και κεφαλιά του Φορτούνη στο 21΄ και 22΄. Καμία «καθαρή» ευκαιρία δεν είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς, που στα τελευταία λεπτά απείλησαν δύο φορές το τέρμα του Καπίνο, ενώ μετά το 10΄ που ισορρόπησαν στη μεσαία γραμμή ήταν αυτοί που έβγαιναν με πιο ορθολογικό τρόπο στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε. Η είσοδος των Ντομίνγκες και Μπουχαλάκη δεν βοήθησε στον τομέα της ανάπτυξης.

Ένα σουτ του Φορτούνη στο 71΄ που απόκρουσε ο Γκόρες ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…