Χαμός στον αέρα…με πυρά Μικρούτσικου και Συρίγου κατά του Light: θα νομίζαμε πως βιάσαμε ένα παιδάκι. Τι υπεροψία έχει ο άσχετος;

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Light

μικρουτσικος

Δεν έχει τέλος η κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου και Light με τους χαρακτηρισμούς να είναι έντονοι και προσβλητικοί στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μετά την προβολή ενός βίντεο με ολόκληρες τις δηλώσεις του Light για τον παρουσιαστή. Ωστόσο όπως ανέβασε ο ίδιος σε στόρι του, δεν προβλήθηκαν όλες οι δηλώσεις του αλλά μέρος αυτών και ζήτησε η εκπομπή να προβάλλει κανονικά όλη τη συνέντευξη από το backstage στο Fame Story, όπου ο Light μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό του.

«Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα γιατί υπήρξε η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του, ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος και μου έβγαλε νόημα γαιτί η αλήθεια είναι πως εάν για 40 χρόνια έκανα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 αντί να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος σε πάνελ της Κατερίνας Καινούριου, και εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, σε ένα από αυτά είχε και κάτι γ@@@α μέσα, τώρα αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε με υποτημιτικό ύφος: «Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ακουστά ως όνομα τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω κάτι εναντίον του, μου έδειξε το επίπεδό του με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομα μου χωρίς να με ξέρει και να με έχει δει. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του. Δεν το παίζω αφ’ υψηλού, δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του αν τον δω. Είπε αυτά που είπε, απάντησα με τον τρόπο μου, καλή συνέχεια. Δεν επιθυμώ να μου στείλει μήνυμα», κατέληξε ο trapper.

Νίκος Συρίγος: «Τζάμπα μάγκας και σαλιάρης ο Light»

Ευθεία επίθεση στον τράπερ, με αφορμή δηλώσεις του κατά της εκπομπής του Mega, έκανε ο δημοσιογράφος και  συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, Νίκος Συρίγος

«Μόνο τα 15χρονα ασχολούνται μαζί του και του δίνουν αξία. Τέτοιους τύπους, εκεί που μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο, δεν τους κάναμε παρέα, γιατί ήταν ψευτόμαγκες. Δεν τους γουστάραμε. Είναι τζάμπα μάγκες και σαλιάρηδες. Δεν τους μιλούσε κανείς. Είναι τζάμπα μάγκας και σαλιάρης. Αυτό είναι ο Light», είπε σε έντονο ύφος.

«Δεν μπορεί να μιλάει έτσι για μένα, ούτε στα κορίτσια που είναι στην εκπομπή, πολύ δε περισσότερο σε αυτά. Δεν είδα το βίντεο, ήθελα να δω τι κόψαμε. Δεν του κόψαμε τίποτα του Χρηστάκη. Δεν μπορεί να μιλάει έτσι για μας στην εκπομπή, όπως και για τον Αντρέα Μικρούτσικο. Και δυστυχώς, αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα, που κάθονται και ασχολούνται μαζί του».

 

 

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τηλεφώνησε στην εκπομπή και έκανε παρέμβαση, αναφέροντας:

«Θέλω να είμαι στον αέρα για να πω ότι εδώ και πολλή ώρα ακούω ντροπιαστικά πράγματα. Ρε παιδιά, γιατί δε ξεκινάτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον Light, να απολογηθείτε; Είναι δυνατόν να τα στρογγυλεύετε; Αν δεν υπήρχε ο Νίκος (Συρίγος) να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι που έχει καταστρατηγήσει τα πάντα…»

«Έκανε έναν κ@@ο και νομίζει… Η άνεσή του δε, να βλέπει τα πράγματα, να γελάει… Τι υπεροψία έχει αυτός ο άσχετος… Ο άσχετος» πρόσθεσε σε αρκετά έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Light.

 

 

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

eka

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

Ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν τον Γιάννη…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…