Χαμός στην Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Επίθεση σε Βορίδη-‘Αδωνη

«Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο!»

ζωη βουλη

«Ροντέο» στην Βουλή το βρἀδυ της Τετάρτης με την κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Τα πνεύματα άναψαν οτι η  πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας,  τσακώθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και στην συνέχεια, στράφηκε κατά του Μάκη Βορίδη

«Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο!» φώναζε από βήματος η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ένταση υπήρξε και με τον προεδρεύοντα στην Ολομέλεια, Θανάση Μπούρα.

«Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Δεν είστε εισαγγελέας. Είστε πολιτικός, κυρία μου» έλεγε ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο

Ένταση και με τον Βορίδη

Η κόντρα είχε νωρίτερα  με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιτίθεται στον  υπουργό της Επικρατείας, ο οποίος αναφερόμενος στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας της είπε : «Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε η επιτομή της χυδαιότητας».

Όπως ήταν φυσικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου… εξερράγη από τα έδρανα με τον πρόεδρο Αθανάσιο Μπούρα να μην της δίνει τον λόγο, τηρώντας το πρωτόκολλο και ζητώντας της να μην διακόπτει τον κ. Βορίδη.

«Είναι κανιβαλική η στάση σας απέναντι στα θύματα. Εγώ δεν κουβαλούσα τσεκούρια, δεν περπάτησα στη ζωή μου με τις πλάτες και τις τσέπες κανενός. Εσάς σας νοιάζει η πολιτική σας επιβίωση. Σήμερα κάνατε την πιο κυνική σας ομολογία, είπατε ότι έχει κριθεί το κατηγορητήριο, με τις ψήφους της ΝΔ».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη