Ch. League: Διέλυσε με "5άρα" την Άρσεναλ η Μπάγερν – Σκορ πρόκρισης για Ρεάλ

H Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Άρσεναλ στο Μόναχο, «σφραγίζοντας» την πρόκριση στους «8» του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 της Νάπολι στο άλλο ματς της βραδιάς.

58a4d0fb1dc5244f7a8b4766

Οι Βαυαροί μετέτρεψαν τη ρεβάνς της 7ης Μαρτίου στο Λονδίνο σε τυπική διαδικασία. Όπως το 2005, το 2013 και το 2014, η Μπάγερν αφήνει την Άρσεναλ εκτός συνέχειας στην φάση των «16», ενώ παράλληλα την υποχρέωσε στην πιο βαριά ήττα που έχει γνωρίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».

Εκτός από τα πέντε γκολ που πέτυχε, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι, ενώ οι παίκτες της διαμαρτύρονται δικαίως για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν σε χέρι του Μπεγερίν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος του Κοκλέν.

Με τρομερό γκολ ο Ρόμπεν έδωσε προβάδισμα στους «κόκκινους» στο 11΄, αλλά στο 30΄ οι «κανονιέρηδες» απάντησαν με τον Αλέξις Σάντσες, αφού πρώτα ο Νόιερ απόκρουσε το πέναλτι του Χιλιανού.

Οι γηπεδούχοι από το 53΄ έως το 63΄ πέτυχαν τρία γκολ, αρχικά με τον Λεβαντόφσκι και στη συνέχεια με δύο του Τιάγκο Αλκάνταρα. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 89΄ ο Μίλερ με δυνατό σουτ.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο «Μπερναμπέου» αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε και πήρε τη νίκη με 3-1, αποκτώντας σοβαρότατο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Champions League ενόψει της ρεβάνς της 7ης Μαρτίου στο «Σαν Πάολο».

Μόλις στο 8΄ ο Ινσίνιε εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Χάμσικ και τη λάθος θέση του Κέιλορ Νάβας και με εξαιρετικό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «παρτενοπέι».

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 18΄ με κεφαλιά του Μπενζεμά. Ο Γάλλος είχε δοκάρι στο 42΄ μετά την πάσα του Ρονάλντο και στο 49΄ πάλι από ασίστ του Πορτογάλου, ο Τόνι Κρόος ανέτρεψε το σκηνικό του ματς (2-1).

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κασεμίρο με εκπληκτικό βολέ από περίπου 30 μέτρα εν κινήσει έγραψε το τελικό 3-1 για τη «βασίλισσα».. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…