#CancelAdonis – Τσουνάμι οργής κατά του Άδωνι για τις χυδαίες δηλώσεις του για τα Τέμπη

Οι δηλώσεις του Άδωνι έχουν δημιουργήσει τσουνάμι οργής και αντιδράσεων, ενώ στο Twitter (X) έχει δημιουργηθεί hashtag #CancelAdonis.

5976561 1

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι χθεσινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στον Real FM, ειδικότερα για τα όσα είπε σχετικά με την αδιαφορία του μέσου Έλληνα με την εξέλιξη της υπόθεσης της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως χθες (08/11) ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μίλησε στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα στον Real FM. Με τις μνήμες ακόμη νωπές από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ότι την κοινωνία δεν την ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, όπως και δεν την ενδιαφέρουν οι υποκλοπές.

Όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Διαβάστε περισσότερα: Δήλωση Άδωνι για «βραβείο»: Ακούει ο Έλληνας για Τέμπη και υποκλοπές και γυρίζει πλευρό να κοιμηθεί από την άλλη (Video)

Κι εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα από τον ο ο υπουργό Εργασίας, έρχεται ο ίδιος και σε διαψεύδει.

Παρόλο τον σάλο που ξεσήκωσε, σήμερα αντί συγνώμης κατέφυγε σε νέα επίθεση κατηγορώντας… τους πάντες για χυδαιότητα και διαστρέβλωση.

Με σημερινή ανάρτηση έδωσε τη δική του απάντηση στις οργισμένες αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τις δηλώσεις του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Άδωνις τα έκανε πολύ χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Το τερμάτισε ο Άδωνις: Αντί να ζητήσει συγνώμη για τα Τέμπη λέει πως… δικαιώθηκε

Οι δηλώσεις του Άδωνι έχουν δημιουργήσει τσουνάμι οργής και αντιδράσεων, ενώ στο Twitter (X) έχει δημιουργηθεί hashtag #CancelAdonis.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Το κρεσέντο χυδαιότητας για τα Τέμπη, από τον υπουργό εργασίας, καυτηρίασε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

« Ο κ. Γεωργιάδης πρέπει άμεσα να ζητήσει συγγνώμη, πρωτίστως από τους συγγενείς των θυμάτων. Σε κάθε περίπτωση, τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών» είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Διαβάστε περισσότερα: Δ. Αυγέρη: Ο Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του

Τέμπη: Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος – «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Λίγες ώρες μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του Άδωνι, ήρθε χθες το απόγευμα η αποστομωτική απάντηση από τον συγγενή θύματος, τον Βαγγέλη Βλάχο, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο τραγικό δυστύχημα και ζητάει δικαίωση και τιμωρία των υπευθύνων στη μνήμη του αδερφού του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μέσω της ανάρτησής του απαντά στην αισχρή τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει «πείραμα»ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ.

Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Την ίδια στιγμή καλεί τον υπουργό εργασίας, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων ώστε να τους εξηγήγουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Ξέσπασμα κατά Γεωργιάδη στο Mega: «Επειδή πήρε 40% ο Μητσοτάκης σβήνουμε τις ευθύνες;»

«Κάθε άνθρωπος με ένα μυαλό και μια καρδιά σε κανονική λειτουργία αισθάνθηκε το λιγότερο θυμό ή/και (ετερο)ντροπή για την κυνική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για τα Τέμπη: “Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Έχουμε 40% και δε μας πιάνει τίποτα; Και ο Μητσοτάκης πρέπει να βγει και όχι απλά να ζητήσει συγγνώμη, αλλά γονυπετής να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες“.

Τέμπη: Πατέρας θύματος ξεσπά κατά Άδωνη – «Έχουν πνίξει και κάψει τα παιδιά μας, μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Πνέουν μένεα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, που προκάλεσαν σάλο.

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας, μίλησε στο documentonews.gr, αδυνατώντας να κρύψει την οργή του για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας.

«Όλοι γνωρίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ο κλόουν του τσίρκου, αλλά τώρα ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές. Ο ίδιος άλλωστε είχε προσπαθήσει να ξεπλύνει με δηλώσεις του και τον τότε υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή από τις ευθύνες του» τόνισε στο documentonews.gr και συμπλήρωσε:

«Μέσα σε ένα χρόνο έκαψαν και έπνιξαν τα παιδιά μας. Καθόμαστε και μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Ο κ. Ασλανίδης υπογράμμισε ακόμη πως «αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να έρθει να μου τα πει αυτά πρόσωπο με πρόσωπο και ας έχει και τη βουλευτική ασυλία».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…