Δήλωση Άδωνι για «βραβείο»: Ακούει ο Έλληνας για Τέμπη και υποκλοπές και γυρίζει πλευρό να κοιμηθεί από την άλλη (Video)

«Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους - Αν το δεις από μακριά ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα; Είναι ο εξής ένας, ο Μητσοτάκης».

adwnis adonis gewrgiadis georgiadis 1200x668 1

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μίλησε στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα στον Real FM το πρωί της Τετάρτης (8/11).

Με τις μνήμες ακόμη νωπές από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ότι την κοινωνία δεν την ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, όπως και δεν την ενδιαφέρουν οι υποκλοπές.

Όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Στη διάρκεια της τοποθέτησή του και κληθείς να σχολιάσει το πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής των κομμάτων σε αναφορά για την τραγωδία των Τεμπών, μετά από ερώτηση του Αντώνη Δελατόλα, εκτίμησε πως η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται πλέον με το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στο σχετικό του σχόλιο-απάντηση ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον αέρα του Real FM:

«Ο κ. Μητσοτάκης απολαμβάνει μια πρωτοφανή πολιτική κυριαρχία.

Κατά τη γνώμη μου κυριότερος λόγος είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει -δεν ξέρω για ποιους λόγους- αντί να ασχολούνται μ’ αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.

Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;

Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι ενδιαφέρονται για να βρει το παιδί τους δουλειά, πόσοι ενδιαφέρονται για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια…

Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα από περιέργεια;

Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα.

Δεν τα κάνει τέλεια, με σωστά και λάθη.

Αν το δεις από μακριά ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα; Είναι ο εξής ένας, ο Μητσοτάκης.

Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους.

Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Π.χ. ασχολούνται με τις υποκλοπές.

Έχετε δει καμία εκπομπή για τις υποκλοπές να σαρώνει στην τηλεθέαση;

Ακούει ο Έλληνας για υποκλοπές και γυρίζει πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

Η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη (στο απόσπασμα από το 10:50 και μετά)

Ακούστε το ηχητικό:

 

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Καταγραφή 26

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Τον Άδωνι Γεωργιάδη και το... μπάχαλο που έχει φτιάξει τρόλαρε με άρθρο του το Κουλούρι

Σαντορίνη: Το εξοργιστικό μήνυμα με άρωμα… Πορτοσάλτε – «Ελαττώστε τις μετακινήσεις γιατί περιμένουμε τουρίστες»

Σαντορίνη

Σαντορίνη: Το εξοργιστικό μήνυμα με άρωμα… Πορτοσάλτε – «Ελαττώστε τις μετακινήσεις γιατί περιμένουμε τουρίστες»

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φηρών στη Σαντορίνη κάλεσε τους ντόπιους να μην πολυκυκλοφορούν ελέω…