Το τερμάτισε ο Άδωνις: Αντί να ζητήσει συγνώμη για τα Τέμπη λέει πως… δικαιώθηκε

«Εγώ δεν είπα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» - Νέες αθλιότητες ξεστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

adonis

Εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα από τον ο ο υπουργό Εργασίας, έρχεται ο ίδιος και σε διαψεύδει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες έκανε τις γνωστές, απαράδεκτες δηλώσεις για τα Τέμπη και παρόλο τον σάλο που ξεσήκωσε, σήμερα αντί συγνώμης κατέφυγε σε νέα επίθεση κατηγορώντας… τους πάντες για χυδαιότητα και διαστρέβλωση.

Με σημερινή ανάρτηση έδωσε τη δική του απάντηση στις οργισμένες αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τις δηλώσεις του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Άδωνις τα έκανε πολύ χειρότερα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες.

Στην πραγματικότητα δηλ. εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος. Αυτό στηλίτευσα χθες στον @Realfm978 και σήμερα με την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται απλά δικαιώνομαι.

Εγώ δεν είπα στον @NChatzinikolaou ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία.

Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας.

Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον Σύριζα και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν.

Εμείς θα επιμείνουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που για να τα λύσουμε μας εμπιστεύθηκε. Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…