Cancel στην Κιμ Καρντάσιαν γιατί «πουλάει ευαισθησία» μόνο υπέρ του Ισραήλ – «Οι μπότες σου δεν ταιριάζουν με τη γενοκτονία στη Γάζα»

«Unfollow όλοι εδώ και τώρα. Δεν ανεχόμαστε την επιλεκτική ευαισθησία» - Στο “στόχαστρο” των χρηστών του διαδικτύου έχει βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες η Κιμ Καρντάσιαν.

Kim Kardashian

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η διάσημη εκατομμυριούχος τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, μετά τη δημόσια υποστήριξή της προς το Ισραήλ, με πολλούς να την κατηγορούν για «υποκρισία» καθώς η θέση της υποδηλώνει «επιλεκτική ευαισθησία» σε έναν πόλεμο που στη Γάζα έχει κοστίζει ήδη τη ζωή σε πάνω από 9000 ανθρώπους, εκ των οποίων 4.000 είναι παιδιά.

Πολλοί είναι μάλιστα όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απαράδεκτο η (Αρμενικής καταγωγής) Καρντάσιαν να καταδικάζει τις δολοφονίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αλλά την ίδια ώρα να μην στέκεται στο πλευρό των Παλαιστινίων.

Σημειώνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει προχωρήσει αρκετές φορές σε αναρτήσεις (story) στο Instagram, με τα οποία εκφράζει την υποστήριξή της στον λαό του Ισραήλ, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει δηλώσει το παραμικρό για την τραγωδία της Γάζας.

Σε μία από αυτές είχε γράψει: «Ένα μήνυμα στους Εβραίους φίλους μου. Σας αγαπώ. Σας υποστηρίζω. Έχω ακούσει για το πόσο φοβισμένοι νιώθετε αυτό το διάστημα και θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό. Η καρδιά μου ραγίζει βλέποντας τα βίντεο με τα μωρά και τις οικογένειες να τρομοκρατούνται και να δολοφονούνται μπροστά σε όλο τον κόσμο! Ως άνθρωποι με καρδιά, πώς μπορεί κανείς να μην νιώσει συντριβή από αυτές τις φρικτές εικόνες που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεχάσουμε;»

Στις τελευταίες αναρτήσεις της influencer, οι αντιδράσεις ολοένα και πληθαίνουν κάτω από τις φωτογραφίες της, καταδικάζοντας τη στάση της αναφορικά με την πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

“Με συγχωρείς, αλλά οι μπότες σου δεν ταιριάζουν με τη γενοκτονία που διαδραματίζεται αυτή την ώρα (στη Γάζα)”, έγραψε ένας χρήστης του Instagram κάτω από την ανάρτησή της.

“Θέλεις λοιπόν να υποστηρίξουμε τη γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά εσύ δεν υποστηρίζεις την γενοκτονία των Παλαιστινίων;”, σχολίασε ένας άλλος.

“Unfollow όλοι εδώ και τώρα. Δεν ανεχόμαστε την επιλεκτική ευαισθησία”, σημείωσε κάποιος άλλος κάτω από την ίδια ανάρτηση.

“Διαγράψτε τη και μπλοκάρετέ τη από παντού. Αυτό της αξίζει”, έγραψε ένας άλλος.

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχα σχόλια υπάρχουν σε όλα τα social media της Καρντάσιαν, με αρκετούς χρήστες να τοποθετούν τη σημαία της Παλαιστίνης κάτω από τις αναρτήσεις της.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγα 24ωρα η Καρντάσιαν δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων, καθώς επέλεξε να ντύσει τον γιο της “ζόμπι Νεϊμάρ” για το Halloween, με αρκετούς χρήστες να υποστηρίζουν ότι αυτή η ενδυμασία θυμίζει τα τραυματισμένα παιδιά στη Γάζα.

Η τηλεπερσόνα, παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε, δεν έσβησε τις σχετικές αναρτήσεις από το Twitter.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…