"Βρωμάει πολύ το πράγμα": Τι αποκάλυψε ο ξάδερφος της Αγραφιώτου (βίντεο)

Λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί και εν συνεχεία βρεθεί νεκρή, η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου σκόπευε να πουλήσει ένα ακίνητο και να μεταφέρει τα χρήματα της στην Κύπρο, όπως αποκάλυψε ο ξάδερφος της, Χρήστος Κεκετσίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από τη Λάρνακα.

575296981dc524bc538b456a

Όπως τονίζει, αυτό του είχε εκμυστηρευτεί η ίδια σε μια από τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες.

Όπως είπε μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο. Η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να αγοράσει το μερίδιο του πατρικού σπιτιού της στη Λιβαδειά. Όπως του είχε εκμυστηρευτεί, είχε σκοπό να μεταφέρει τα χρήματα της στην Κύπρο. Ο ίδιος υποθέτει πως μπορεί μετά το θάνατο της μητέρας της να μετακόμιζε εκεί. Πιστεύει πως ο δράστης είχε οικονομικό κίνητρο και απευθύνει έκκληση στις Αρχές να μη σταματήσουν την έρευνα μέχρι να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

«Είχαμε τακτικές συνομιλίες, ήθελε να μου πουλήσει το σπίτι. Είχε ανοίξει λογαριασμό εδώ. Μπορεί να ήθελε να πουλήσει μερικά ακίνητα ακόμα για να γλιτώσει τον ΕΝΦΙΑ και να έρθει εδώ. “Βρωμάει” πολύ το πράγμα. Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν στις 16 του μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εξάδελφος της άτυχης γυναίκας.Το βίντεο από το zappit: