Newsroom

Newsroom

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ανησυχία με νέα φωτογραφία που φοράει μια πετσέτα στο πρόσωπο – «Θα προτιμούσα να τυφλωθώ!»

Ιδιαίτερα αινιγματικό ήταν και το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία.

AP21274553764225

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε μια νέα ανησυχητική για τους φαν της ανάρτηση προχώρησε η Μπρίτνει Σπίαρς, με μία μυστηριώδη φωτογραφία στην οποία φοράει μια πετσέτα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τη φωτογραφία της συνόδευε ένα αινιγματικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η διάσημη σταρ της pop φωτογραφήθηκε με μία λευκή πετσέτα στο πρόσωπο, χωρίς να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ιδιαίτερα αινιγματικό ήταν και το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία.

“I’D RATHER GO BLIND !!! WHAT’S WORTH A SHOT ??? JUST SAYING 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ !!!” «Θα προτιμούσα να τυφλωθώ. Αξίζει μια προσπάθεια; Απλά λέω!», έγραψε χαρακτηριστικά, με τους περισσότερους χρήστες να στηρίζουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους αναφέροντας πως οι αναρτήσεις της αυτές “φωνάζουν” πως η Μπρίτνει έχει ανάγκη από βοήθεια.

Πολλοί μάλιστα συμπέραναν πως το ασυνήθιστο αυτό στιγμιότυπο είναι πιθανό να σχετίζεται με τα βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην σύντροφός της Κέβιν Φέντερλαϊν, τα οποία απεικόνιζαν τη Μπρίτνει να μαλώνει με τους δυο γιούς της.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη