Βούτσης: Δεν υπήρξε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφικτή η πρώτη θέση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εκτιμά ο πρόεδρος της Βουλής

Οι επόμενες εκλογές θα είναι διαφορετικές από τις ευρωεκλογές δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξη στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» στην ΕΡΤ με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Δεν υπήρξε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο κ. Βούτσης, υπογραμμίζοντας πως με το εκλογικό αποτέλεσμα δόθηκαν μηνύματα προς την κυβέρνηση. «Δεν εκτιμούσαμε ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά» ανέφερε τονίζοντας πως ο λαός στις εθνικές εκλογές θα συμπεριφερθεί εντελώς διαφορετικά διότι το δίλημμα δεξιά ή αριστερά είναι υπαρκτό .

Δεν υπήρξε σωστή επικοινωνιακή πολιτική για τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης, επισήμανε ο πρόεδρος της Βουλής τονίζοντας πως έμεινε σε πολύ χαμηλά επίπεδα η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προοδευτική παράταξη με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει την πρώτη θέση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ή να έχει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στην στάση που θα κρατήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο θέμα των ανωτάτων δικαστικών αναφέροντας πως κάποιοι προσπαθούν να υπαγορεύσουν τη στάση του Προκόπη Παυλόπουλου, προσπαθούν να θέσουν σε ομηρία δικαστικούς λειτουργούς και προσπαθούν να πιέσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με στόχο τη δημιουργία πολιτικής κρίσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στην συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική υπογραμμίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος.

Ο κ. Βούτσης είπε πως δεν βλέπει στροφή της Φ. Γεννηματά προς τα αριστερά ενώ αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ τόνισε πως ο Ευ. Βενιζέλος του είπε ότι δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί.

Άρτεμις Σήφορντ: Aπό την αδιαφορία για τις αποκαλύψεις των υποκλοπών στην παραδοχή του σκανδάλου από το Documento

Άρτεμις Σήφορντ: Aπό την αδιαφορία για τις αποκαλύψεις των υποκλοπών στην παραδοχή του σκανδάλου από το Documento

Φαίνεται όμως πως η αποκάλυψη του ονόματός της στη δεύτερη λίστα άλλαξε τη στάση της…