«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Φεύγει μετά τα playoffs ο Δώνης!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημερώνει πως η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί μετά τα playoffs.

NewsRoom 30/05/2020 | 09:42

Εδώ κι αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, μόνο βέβαιο δεν ήταν. Ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός, βέβαια, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως θα ήθελε να δει το πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 να συνεχίζεται, ωστόσο, δεν ήταν όλα στο χέρι του. Την τελική απόφαση, όπως ήταν γνωστό, θα έπαιρνε ο Γιάννης Αλαφούζος και ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» αποφάσισε να βάλει τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημέρωσε πως μετά το τέλος των playoffs, οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό θα χωρίσουν. Θα πρέπει, βέβαια, να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση του Έλληνα προπονητή σε αυτή την εξέλιξη αλλά και αρκετών παικτών που δεδομένα είχαν «δεθεί» με τον Δώνη και σίγουρα θα ήθελαν να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε αναζήτηση προπονητή καθώς θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα συνεργαστεί με τον Τσάβι Ρόκα, ο Ισπανός αναμένεται να διαλέξει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας, έτσι ώστε να οδηγήσει τους «πράσινους» από τη νέα αγωνιστική περίοδο.