Newsroom

Newsroom

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιρίες

Παραδόθηκε στην Αστυνομία πριν λίγη ώρα ο 39χρονος δολοφόνος της 75χρονης  

THLEFONHMA FARSA GIA VOMVA STO SPITI SAMARA KHFISIA

Σύμφωνα με το magnesianews.gr παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση ασφαλείας ο δράστης που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη στο Βόλο. Πρόκειται για τον βαφτισιμιό της, ο οποίος κρυβόταν σε σπίτι στο Βόλο και απέφευγε να κυκλοφορεί.

Ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από το περασμένο Σάββατο, καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας είναι στραφεί από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπό του. Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Καζανάκι 8 στη Ν. Ιωνία, ο 39χρονος είχε ομολογήσει στη σύζυγό του με την οποία μίλησε τηλεφωνικά ότι ήταν ο δράστης του φονικού και αναζητούνταν.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε με δίκυκλο στην Αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, είπε ότι κρυβόταν σε σπίτι γύρω από το Βόλο και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πήγε με δικηγόρο να παραδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος μόλις εμφανίσθηκε στους αστυνομικούς είπε ότι “έχω μετανοιώσει για ό,τι συνέβει και δεν ξέρω, δεν κατάλαβα πως έφθασα σε αυτό το σημείο να σκοτώσω την νονά μου. Δεν είμαι δολοφόνος. Έφταιγε η κακιά στιγμή. Παραδίδομαι σε εσάς και ας πληρώσω για το κακό που έκανα…”.

Σημειώνεται στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει ανάρτηση του 39χρονου με ημερομηνία Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, μετά δηλαδή την δολοφονία της 75χρονη
 

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…