"Βολές" του Κώστα Μπακογιάννη σε "άκρα"… ΟΝΝΕΔ και πρωθυπουργία Μητσοτάκη

Είναι προφανές πως ο Κώστας Μπακογιάννης έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να κινηθεί μακριά από την επικίνδυνα ακραία ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη.

5a53a3011dc524f5358b456a

H σημερινή του ανάρτηση στο facebook σχετικά με την επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, από μέλη της ΟΝΝΕΔ επί πρωθυπουργίας του παππού του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέει πολύ περισσότερα από τα προφανή.

«Τα άκρα μας κρατάνε ομήρους στο σκοτάδι. Οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μόνο σε αναξιοπρέπεια, ήττες και εγκλήματα. Και αυτά τα εγκλήματα πρέπει να θυμόμαστε. Σαν σήμερα, το 1991, δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας. Κέρδισαν το μίσος και ο παραλογισμός. Έχασαν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια, οι φίλοι, οι μαθητές του και μαζί τους ηττηθήκαμε όλοι. Όχι άλλη μαυρίλα, όχι άλλο μίσος», έγραψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στη σελίδα του στο facebook. 

Θυμίζουμε πως ο θείος του Κ. Μπακογιάννη και πρόεδρος της ΝΔ, είχε πριν από λίγο καιρό δηλώσει πως “η βία στην Ελλάδα προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά”. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υιοθέτησε πρόσφατα τις απόψεις και του ακροδεξιού ραββίνου, Μορδεχάι Φριζή. Ενώ είναι γνωστές οι “ακτιβίστικες” ενέργειες του τσεκουράτου Μάκη Βορίδη και πολλών άλλων στελεχών του ηγετικού, ακροδεξιού πυρήνα της ΝΔ.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη