Μπογδάνος: Μετά τον σάλο ζητάει συγγνώμη από την Μαρία Καρυστιανού – Προβοκάτσια στον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Πήρε πίσω τα όσα είπε για τη Μαρία Καρυστιανού ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προσπαθώντας να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ το αβάσιμο ρεπορτάζ του

Μπογδάνος

Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, από τη Μαρία Καρυστιανού, αναγκάστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την εκπομπή του Open «Πρωινό σουσου», μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις αβάσιμες αναφορές του ότι η μητέρα θύματος των Τεμπών θα κατέβει υποψήφια Ευροβουλευτής.

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αφού τόνισε ότι στηρίζει την κ. Καρυστιανού στον αγώνα της, στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει προβοκάτσια στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς χωρίς να στηρίζει κάπου τα λεγόμενα του ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το πήρε απ’ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι απ’ το Μαξίμου.

Πιο αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι απόλυτα με τη Μαρία Καρυστιανού και εγώ θα ήθελα να κατέβει στην Ευρωβουλή με οποιοδήποτε κόμμα, για να διαλευκανθεί αυτή η σκοτεινή υπόθεση που για μένα είναι ένα έγκλημα το οποίο παραγράφεται μέσω μιας προσχηματικής επιτροπής και συγκαλύπτεται. Της ζητώ και συγγνώμη ευθέως σε περίπτωση που εθίγει από ένα ρεπορτάζ το οποίο απ’ το ΣΥΡΙΖΑ μου το δώσανε, πρώτη φορά το λέω στην εκπομπή, έχω και τα μηνύματα για όποιον θέλει, όχι απ’ το Μαξίμου που λέγαν κάποιοι». 

Μαρία Καρυστιανού: Όσα είχε πει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Με μια οργισμένη ανάρτηση ηΜαρία Καρυστιανού απάντησε στα όσα ακούγονται και διαρρέονται και που την θέλουν να κατεβαίνει στις ευρωεκλογές.

«Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μ. Καρυστιανού  διαψεύδοντας τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο – και κάθε Μπογδάνο- ο οποίος την εμφανίζει να κατέρχεται στις προσεχείς ευρωεκλογές είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με την Πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή απο τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!», συμπληρώνει καταληκτικά στην παρέμβασή της η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών.

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντηση στον Μπογδάνο

«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.
Ένα βίντεο παραπλάνησης.
Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…
Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.
Έτσι είναι η πλάνη.
Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος .
Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.
Είναι πιο εύκολο .
Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.
Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωη απο τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!»

Το βίντεο με τα χυδαία ψέματα του Μπογδάνου για την Μαρία Καρυστιανού

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως