Blue Horizon: Στον ανακριτή με κακουργηματικές κατηγορίες οι 4 συλληφθέντες

Απολογούνται τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

ναυτικοι

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 9 σήμερα Σάββατο (9/9) το πρωί τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε βάρος του ενός από αυτούς, που στο σοκαριστικό βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας διακρίνεται να σπρώχνει τον Αντώνη από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα, όπου βρήκε φρικτό θάνατο, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που ήταν παρόντες, ενώ σε βάρος του πλοιάρχου έχει ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, επίσης κακούργημα, καθώς απέπλευσε κανονικά και συνέχισε την πορεία του καραβιού ενώ γνώριζε ότι υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα.

Λύτρας: Νομίζω πως θα ισχυριστούν ότι γλίστρησε και έπεσε ο Αντώνης

«Τη Δευτέρα εμείς θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πάρουμε τις δικογραφίες, να δούμε τι θα πουν. Νομίζω πως θα ισχυριστούν πως γλίστρησε και έπεσε ο Αντώνης. Θα προσπαθήσουν να μας βγάλουνε όλη την Ελλάδα τρελούς. Εύχομαι να μην συμβεί αυτό» τόνισε στο Open ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Απόστολος Λύτρας.

Για την κατηγορία του ενδεχόμενου δόλου, ο δικηγόρος σχολιάζει «και εκεί ακόμα έχω μια ένσταση. Είναι δυνατόν να τον σπρώχνει κάποιος στο συγκεκριμένο σημείο, ναυτικός, έμπειρος, που να ξέρει πως οι μηχανές δουλεύουν, να ξέρει πως από τη δίνη δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ζήσει, να μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο; Δεν ξέρω».

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…