Newsroom

Newsroom

«ΒLEED FOR THE THRONE Η΄ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί από τις 10/3/2019 έως τις 2/4/2019 ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και θα είναι ίσως η πρώτη φορά παγκοσμίως που θα στηθεί ένα τόσο μεγάλο event που εμπλέκει την εθελοντική αιμοδοσία.

aima

Στο πλαίσιο της προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, αρμόδιος φορέας για την προσέλκυση εθελοντών αιμοδοτών και διατήρηση των εθνικών αποθεμάτων αίματος, αποφάσισε να αξιοποιήσει την παγκόσμια καμπάνια που διενεργεί η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής HBO με τοπικό πάροχο τη NOVA και επίσημο συνεργάτη τον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό, με αφορμή την έναρξη του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones».

Το ΕΚΕΑ, λαμβάνοντας υπόψη του ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό στην Ελλάδα, συμμετέχει στην καμπάνια με στόχο την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού νεαρών αιμοδοτών.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί από τις 10/3/2019 έως τις 2/4/2019 ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και θα είναι ίσως η πρώτη φορά παγκοσμίως που θα στηθεί ένα τόσο μεγάλο event που εμπλέκει την εθελοντική αιμοδοσία. Η ελληνική καμπάνια προβλέπει τη διενέργεια δράσεων σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο διεθνής τίτλος της καμπάνιας είναι «Bleed for the Throne».

Το πρόγραμμα των αιμοδοσιών στο πλαίσιο της καμπάνιας είναι :

Λάρισα, 18/3, «Ο Μύλος του Παππά», ώρες 8.30 έως 15.00

Θεσσαλονίκη, 19/3, ΔΕΘ περίπτερο 14, ώρες 9.00 έως 20.000

Αθήνα, 26 και 27/3, Αίθουσα ΜΕΤΡΟ Συντάγματος, ώρες 9.00 έως 20.00

 

ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ

 ΕΣΥ;

 ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη