Βίτσας: Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει διαρροές και υποκλοπές

«Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει διαρροές ή υποκλοπές», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στο Mega αναφορικά με τη φημολογία για τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου.

56ea68f51dc52406318b4e8a

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας στους υπαινιγμούς της Κριστίν Λαγκάρντ για υποκλοπές, «οι πιο ασφαλείς άνθρωποι αυτή τη στιγμή σε αυτή τη χώρα είναι τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, τους περιποιούμαστε με τον καλύτερο τρόπο».

Για την επιστολή της Κριστίν Λαγκάρντ τόνισε πως δεν αναφέρεται η επικεφαλής του ΔΝΤ στην ουσία του διαλόγου και προσπαθεί να ξεφύγει δια της διαδικασίας, ενώ για τις θέσεις που εκφράζει ο Πολ Τόμσεν σημείωσε ότι είναι σκληρές και «by the book» με τη γραμμή του ΔΝΤ και εξέφρασε την πεποίθηση πως πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση ώστε να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.

Αναφερόμενος εξάλλου στο προσφυγικό, ο Δημήτρης Βίτσας διεμήνυσε πως μέχρι το Πάσχα θα έχει αδειάσει το λιμάνι του Πειραιά και ζήτησε τη βοήθεια όλων ώστε να πειστούν οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας, ενώ συμπλήρωσε πως μετά την αποσυμφόρηση του λιμανιού του Πειραιά θα αρχίσει η αντίστοιχη προσπάθεια για την Ειδομένη.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…