Το βίντεο του νέου τραγουδιού του Σταμάτη Χατζηευσταθίου με τη συμμετοχή της Νίκης Σερέτη

Το «Άπειρο» είναι ο προπομπός της νέας δισκογραφικής εργασίας του τραγουδοποιού Σταμάτη Χατζηευσταθίου με τίτλο «Από σπόντα». Στο βίντεο, που βλέπουμε κατ' αποκλειστικότητα από το koutipandoras.gr, εμφανίζεται η ηθοποιός Νίκη Σερέτη

Θυμάμαι εκείνο το δίσκο του συνθέτη Σταμάτη Χατζηευσταθίου που είχε κυκλοφορήσει το 2007. Λεγόταν «Από κουρέλια νυφικό», ήταν ο πρώτος προσωπικός του, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργης Χριστοδούλου, η Αργυρώ Καπαρού και ο Κώστας Μακεδόνας. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη δισκογραφική έξοδος του νέου δημιουργού από την Ξάνθη, εφόσον αρκετά χρόνια πριν είχε την τύχη να γνωρίσει τον καλό στιχουργό και ποιητή Άκο Δασκαλόπουλο, ο οποίος τον είχε παρακινήσει κιόλας να εκδώσει τα τραγούδια του.

Άλλοι δύο προσωπικοί δίσκοι ακολούθησαν, με πιο ιδιαίτερο – κατά τη γνώμη μου – το έργο «Έλληνες ΦιλΈλληνες» του 2017, όπου το όραμα του συνθέτη υπηρέτησαν με απαγγελίες και τραγουδιστικές ερμηνείες μία πληθώρα σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου, της μουσικής και της γραφής: Ο Δημήτρης Καταλειφός, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Σταύρος Ζαλμάς.

Σήμερα ο Χατζηευσταθίου μας παραδίδει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που λειτουργεί ως προπομπός ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ υπό τον τίτλο «Από σπόντα». Θα έχει, όπως μαθαίνουμε, πολιτικό χαρακτήρα μια και βγαίνει εν μέσω της πιο γκρίζας περιόδου που γνώρισε ο τόπος μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διάθεση «μαυρίλας» τουλάχιστον σε ότι αφορά το μουσικό ύφος του τραγουδιού «Άπειρο». Πλάνα από το στούντιο, εκεί απ’ όπου πέρασε και η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, προσδίδοντας στο όλο κλιπ ένα άλλο mood – πρόκειται άλλωστε για ερωτικό τραγούδι με τους στίχους του Χατζηευσταθίου «Στο άσπρο σου πουκάμισο/ Μιλάω στον θεό σου/ Και βλέπω έναν παράδεισο/ Πιο κάτω απ τον λαιμό σου» να παραπέμπουν ευθέως στο εμβληματικό «Σ’ ακολουθώ» του Μάνου Λοΐζου.

Ο δίσκος «Από σπόντα» του Σταμάτη Χατζηευσταθίου θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο του Θανάση Συλιβού τον αμέσως επόμενο καιρό. Μέχρι τότε, παίρνουμε μια γεύση με το «Άπειρο», το βίντεο του οποίου παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα από το koutipandoras.gr:

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Το φως κέρδισε – Η σκέψη μου με τους πληγέντες στη Θεσσαλία»

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Το φως κέρδισε – Η σκέψη μου με τους πληγέντες στη Θεσσαλία»

Νέα σελίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι ο νέος πρόεδρος του…