Newsroom

Newsroom

Βίντεο: Σωματοφύλακες της Λεπέν επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο

Επεισόδιο με δημοσιογράφο και σωματοφύλακες της Μαρίν Λεπέν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου σήμερα στο ετήσιο Εμπορικό Φόρουμ το οποίο λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

589348b41dc524dc0f8b4609

Αφού η Λεπέν ξεναγήθηκε στο χώρο, βρέθηκε ενώπιον δημοσιογράφων στους οποίους έκανε κάποιες δηλώσεις για περίπου 5 λεπτά. Στο σημείο υπήρχε και δημοσιογράφος του Quotidien ο οποίος επίσης εκπροσωπούσε και το TF1

Λίγο μετά την εκκίνηση της ομιλίας της Λε Πεν άνδρες της ασφαλείας προσπάθησαν να απομακρύνουν μόνο τον συγκεκριμένο Γάλλο δημοσιογράφο. Όταν ο ίδιος αντιστάθηκε και τους έδειξε τη διαπίστευσή του τον άφησαν.

Ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως μαζί με τη Μαρί Λεπέν βρισκόταν στο χώρο και ο προσωπικός της σωματοφύλακας τον οποίο η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να έχει δηλώσει ως συνεργάτη της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο δημοσιογράφος μετά το τέλος της ομιλίας της Λεπέν αποφάσισε να κάνει μία σχετική ερώτηση και τότε τρεις άνδρες τον τράβηξαν βίαια χωρίς απολύτως καμία εξήγηση. Ένας εξ αυτών μάλιστα χτύπησε στο πρόσωπο τόσο τον ίδιο όσο και τον κάμερα μαν του αδιαφορώντας για τον κόσμο και τα μέσα που βρίσκονταν στον χώρο.

Το TF1 και το Quotidien μόλις πληροφορήθηκαν για το περιστατικό άρχισαν να αναζητούν ποιοι ήταν αυτοί οι τρεις άνδρες διαπιστώνοντας πως ανήκουν σε ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει τη φύλαξη του χώρου με τη μόνη διαφορά πως ο επικεφαλής της εκεί ομάδας είναι στενός συνεργάτης της Λεπέν και του Εθνικού Μετώπου.

Τα μέσα έχουν ήδη προβεί σε αγωγές.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…