Το βίντεο που εκθέτει τον Ζούλα για τον «μοσχοβίτη ανταποκριτή απ’ την Κυψέλη»

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η υπόθεση του  «ανταποκριτή» της ΕΡΤ στη Μόσχα όπου όπως αποκαλύφθηκε μεταδίδει μέσα από το σπίτι του στην Κυψέλη, και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον  Κωνσταντίνο Ζούλα. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ αντί να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο, έκανε διαρροή, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε αποκρύφθηκε ότι ο δημοσιογράφος μετέδιδε από το σπίτι του στην Αθήνα.

275604737 2819366515029461 8137416159486587049 n 1

Τους δήθεν ισχυρισμούς του προέδρου της ΕΡΤ διαψεύδει βίντεο (που ανάρτησε η Αυγή) , καθώς η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου παρουσίαζε τον δημοσιογράφο ως ανταποκριτή από τη Μόσχα. Μάλιστα, υπήρχε και σούπερ που έγραφε «απευθείας – Μόσχα» όταν ο δημοσιογράφος μιλούσε από το σπίτι του στην Κυψέλη.

 

Παραίτηση Ζούλα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στα πρότυπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Ζούλας κοροϊδεύει τους πολίτες μπροστά στα ίδια τους τα μάτια» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και σημείωσε ότι «ο κ. Ζούλας προκειμένου να απαντήσει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, δεν τόλμησε να εκδώσει μια στοιχειώδη ανακοίνωση, αλλά κατέφυγε στην μέθοδο των “πηγών της ΕΡΤ”, πίσω από τις οποίες φυσικά βρίσκεται ο ίδιος».

Όπως υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, οι «”πηγές της ΕΡΤ” – Ζούλας, λοιπόν, αναφέρουν ψευδώς ότι η ΕΡΤ ποτέ δεν απέκρυψε πως ο εν λόγω δημοσιογράφος μετέδιδε από τη Μόσχα «ανταπόκριση»… μέσα από το σπίτι του στην Κυψέλη.

Όμως τα βίντεο των “ανταποκρίσεών” του διαψεύδουν απολύτως τις “πηγές” και ξεσκεπάζουν το φιάσκο Ζούλα το οποίο προσβάλει ανεπανόρθωτα την ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης και εκθέτει τους έντιμους δημοσιογράφους της».

«Αναμένουμε την αυτονόητη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της δικαιοσύνης. Η παραίτηση όλων των υπευθύνων ξεκινώντας από τον ανεύθυνο πρόεδρο της ΕΡΤ είναι μονόδρομος ως ελάχιστη πράξη αξιοπρέπειας μετά τα χυδαία ψέματα και την παραπληροφόρηση» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…