Newsroom

Newsroom

Βίντεο: iPhone 7 άρχισε να βγάζει καπνούς – H Apple ερευνά την υπόθεση

Μετά τις εκρήξεις στα Samsung Galaxy Note 7, η Apple ερευνά ισχυρισμούς ότι ένα iPhone 7 Plus έπιασε φωτιά εξαιτίας προβλήματος σε μπαταρία, μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο και εικόνων της κατεστραμμένης συσκευής στο Twitter.

58b04d2b1dc5245c228b4b23

Στο βίντεο φαίνεται το iPhone της 18χρονης Μπραϊάνα Όλιβας από το Τάκσον της Αριζόνα, να έχει παραμορφωθεί στο πίσω μέρος από μια διογκωμένη μπαταρία και να βγαίνουν καπνοί από μια ρωγμή που είχε σχηματιστεί στα πλάγια.

Αργότερα, η 18χρονη δημοσίευσες φωτογραφίες που δείχνουν το καμένο πίσω μέρος του τηλεφώνου και την καταστροφή που έχει υποστεί το κινητό της καθώς έχει σταματήσει να βγάζει πια καπνούς.

Το βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων συγκέντρωσε πάνω από 24.000 likes, το έκαναν retweet πάνω από 23.000 φορές και το παρακολούθησαν πάνω από 1,2 εκατομμύρια φορές.

Ένας εκπρόσωπος της Apple είπε: «Είμαστε σε επαφή με τον πελάτη και ερευνούμε το περιστατικό».

Η 18χρονη είπε ότι είχε επισκεφθεί ένα κατάστημα της Apple μία ημέρα πριν το κινητό της ανατιναχθεί. Όπως είπε το περιστατικό συνέβη ενώ το φόρτιζε δίπλα στο κεφάλι της και εκείνη κοιμόταν. Διαμαρτυρήθηκε ότι μετά το περιστατικό το κινητό της δεν λειτουργούσε. Ωστόσο, οι τεχνικοί της Apple που το εξέτασαν διαπίστωσαν πως το κινητό λειτουργούσε μια χαρά.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που κάποιος χρήστης iPhone διαμαρτύρεται ότι το iPhone 7 έπιασε φωτιά.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ένας Αυστραλός άντρας ισχυρίστηκε ότι το iPhone 7 έπιασε φωτιά και κατέστρεψε το αυτοκίνητό του.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…