Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας – Τι λέει ο δικηγόρος της

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα - Όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος της

photo 1502406724053 edd6e0a00ba5

Μεγάλη εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα ο Ηλίας Γκιώνης, κατήγγειλε πως συγκεκριμένη ομάδα ανδρών εδώ και χρόνια λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις, με τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά λόγω του φόβου. Πληροφορίες για τις οποίες του κατατέθηκε μήνυση από επιχειρηματία που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την υπόθεση του βιασμού, και όχι, όπως είπε, για “κυκλωματάκι”, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εξαρθρωθεί.

Η δικογραφία της υπόθεσης είναι ανοιχτή και οι αρχές ανακρίνουν δυο πρόσωπα που εμπλέκονται, ενώ ο δικηγόρος της 24χρονης διευκρίνισε πως τα ονόματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δεν αναφέρονται καν μέσα στη δικογραφία.

“Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου είχε διοργανωθεί ένα πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι που ήταν ένοικοι του ξενοδοχείου οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας, της Θεσσαλονίκης. Οργανώθηκε από κάποιους άλλους και αυτοί που το οργάνωσαν είναι γνωστοί. Μια ζητάνε συγγνώμη και είναι έντιμο να ζητάνε συγγνώμη για ένα λάθος και την άλλη αλλάζουν και λένε για παράδειγμα ότι τους έκλεψαν το κινητό. Δεν θα τα σχολιάσω αυτά”, δήλωσε ο κ. Ζιώγας.

Oι καταθέσεις της κοπέλας – Η 24χρονη καταγγέλλει ότι τρία άτομα την βίασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που εκείνοι οργάνωσαν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης αφού πρώτα την νάρκωσαν.

Η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως μοιάζει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Η 24χρονη μάλιστα έχει κάνει λόγω για κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. «Είμαι ακόμα σε σοκ και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που έπαθα δεν θέλω καμία άλλη κοπέλα να το περάσει. Θέλω να πω στι υπόλοιπες κοπέλες να μην δέχονται προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζουν. Πιστεύω ότι υπάρχει κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νέες κοπέλες.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη