Newsroom

Newsroom

Αυτούς "έκοψε" ο Κατσικάρης

Εκτός εθνικής ομάδας έμειναν οι Γιώργος Μπόγρης και Γιάννης Αθηναίου, με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Φώτη Κατσικάρη. Οι δύο παίκτες…

katsikaris 0

Εκτός εθνικής ομάδας έμειναν οι Γιώργος Μπόγρης και Γιάννης Αθηναίου, με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Φώτη Κατσικάρη.

Οι δύο παίκτες δεν είχαν συμμετοχή στο πρόσφατο τουρνουά στο Κάουνας, οπότε ήταν αναμενόμενη η απόφαση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος θα αποφασίσει για την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το μουντομπάσκετ, μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Από την αποστολή θα “κοπεί” ένας ακόμη, και πιθανότατα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ή ο Ανδρέας Γλυνιαδιάκης. 

Η προετοιμασία της εθνικής μας συνεχίζεται με τους Νίκο Ζήση, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη, Κώστα Βασιλειάδη, Κώστα Παπανικολάου, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο , Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Καϊμακόγλου, Γιάννη Μπουρούση, Ίαν Βουγιούκα και Ανδρέας Γλυνιαδάκη.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει απόψε στις 21:30 στην Αθήνα και αύριο το βράδυ (21:15) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την Τουρκία στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Δύο ημέρες μετά οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, αυτή την φορά επί τουρκικού εδάφους.

Δικαίωμα συμμετοχής στα φιλικά με τους γείτονές μας θα έχει και ο Νικ Καλάθης, η τιμωρία του οποίου έληξε.

Ο Κώστας Παπανικολάου, τέλος, επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά του Κάουνας, όπου η εθνική μας ομάδα κατετάγη δεύτερη. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…