Αυτός είναι ο εφιάλτης των τζιχαντιστών του ΙΚ

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, έχουν καταλάβει τμήμα της βόρειας συνοικίας Καντισίγια του Τικρίτ η οποία πριν από εννέα μήνες…

sfageas cover

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, έχουν καταλάβει τμήμα της βόρειας συνοικίας Καντισίγια του Τικρίτ η οποία πριν από εννέα μήνες κατελήφθη από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Η  ISIS όμως, έχει έναν ακόμη… εφιάλτη να αντιμετωπίσει! Τον περιβόητο Abu-Azrael, γνωστό και ως «άγγελο θανάτου». Πρόκειται για τον θρυλικό διοικητή από τις ταξιαρχίες αλ-Ιμάμ Αλί, μια ιρανική ομάδα που πολεμά στο Ιράκ.

sfageas2

Ο γίγαντας με το μούσι λατρεύεται σαν θεός από δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Ιράκ. Οι θαυμαστές του, έχουν δημιουργήσει και δική του σελίδα στο Facebook, με φωτογραφίες να κραδαίνει μαχαίρια, να κακοποιεί πτώματα μαχητών της ISIS κ.α.

sfageas3

Η πραγματική του ταυτότητα δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο φήμες λένε ότι εργαζόταν ως λέκτορας πανεπιστημίου πριν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή και γίνει πλέον μια καλτ φιγούρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θηριώδης σφαγέας των τζιχαντιστών του ΙΚ, κατέχει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ταε Κβο Ντο αν και είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς τον μύθο -που έχει δημιουργηθεί γύρω του-, από την πραγματικότητα.  

sfageas

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…