Newsroom

Newsroom

Αυτός είναι ο άνθρωπος που εξαπατούσε ανέργους

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου Παναγιώτη Δουμανίδη, ο οποίος εξαπάτησε…

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου Παναγιώτη Δουμανίδη, ο οποίος εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα με το πρόσχημα της ανεύρεσης εργασίας έναντι αμοιβής του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, κρίνεται αναγκαία, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…