Αυτό θα πει success story: Νέα συρρίκνωση σε εισοδήματα και δαπάνες

Τελικά όντως αυτό είναι success story. Τα εισοδήματα και οι δαπάνες των νοικοκυριών μειώθηκαν και πάλι σύμφωνα με την Ελληνική…

ftoxeia 2

Τελικά όντως αυτό είναι success story. Τα εισοδήματα και οι δαπάνες των νοικοκυριών μειώθηκαν και πάλι σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ). Συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του 2013 το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) μειώθηκε κατά 8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Πιο  συγκεκριμένα παρατηρήθηκε μείωση από 33 σε 30,4 δισ. ευρώ.

Η μείωση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων, που συνεπάγεται μείωση της αγοραστικής τους δύναμης. Ειδικότερα, οι αποδοχές των εργαζόμενων μειώθηκαν κατά 9,9%, ενώ οι κοινωνικές παροχές που εισπράττουν τα νοικοκυριάα μειώθηκε κατά 8,2%.

Και μετά αναρωτιούνται όσοι μας κυβερνάνε για ποιο λόγο δεν βλέπουμε φως στην έξοδο απο το τούνελ της κρίσης. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι η συνταγή είναι λάθος.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη