Αυτό που τρίζει δεν είναι ο βοριάς στη στέγη: Είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα μάθατε τα νέα; Μάλλον όχι. Αν ζούσαμε σε άλλη μιντιακή εποχή, θα  ήταν πρωτοσέλιδα.  Αλλά στους καιρούς της μητσοτακικής μονοκρατορίας στα ΜΜΕ χάνονται στη σιωπή ή το πολύ σε αδιάφορα μονόστηλα.

5080083

Είναι όμως υλικά σε καζάνι που βράζει. Η κυβερνητική παράταξη βρίσκεται σε αναστάτωση που δεν καταλαγιάζει με τις υπερβολικές δημοκοπικές δόσεις εφησυχασμού.

Η κυβέρνηση τρίζει παρά την κώφωση των ΜΜΕ που δεν ακούνε τίποτε. Ας δούμε μερικά περιστατικά:

Η  Όλγα Κεφαλογιάννη την έπεσε στον Πρωθυπουργό για την Πάρνηθα. Η Μαριέττα Γιαννάκου τεμάχισε τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Ο Γ. Βλάχος αρπάχτηκε με τον Κ. Χατζηδάκη και τον εξωκοινοβουλευτικό Οικονόμου. Ο  Βαρτζόπουλος τους την είπε στα ίσια για τον τουρισμό.

Ο Άδωνις την έριξε κατακέφαλα: όχι με το « πέσαμε έξω» που προβλήθηκε, αλλά κυρίως με το… «περιμέναμε να διώξει τον κορονοϊό η ζέστη». Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν τους χαρίζεται όπου τους βρει.

Αυτά δημόσια. Στο παρασκήνιο δεν υπάρχει υπουργείο στον οποίο να μην αρπάζονται υπουργοί και υφυπουργοί μεταξύ τους καθώς δεν είναι σαφές ποιος είναι ανώτερος έναντι του Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εβδομάδα στην οποία υπουργοί να μην ρίξει ο ένας το φταίξιμο στον άλλον.

Πηγή: Anoixtoprathyro

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…