Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που στηρίζει την 85χρονη Ισπανίδα που της πήρε το σπίτι η τράπεζα (φωτο)

Μια 85χρονη γυναίκα ζούσε στο Βαγιέκας σχεδόν όλη τη ζωή της. Ωστόσο, ένα δάνειο του γιου της στάθηκε η αιτία…

677 0

Μια 85χρονη γυναίκα ζούσε στο Βαγιέκας σχεδόν όλη τη ζωή της. Ωστόσο, ένα δάνειο του γιου της στάθηκε η αιτία να της πάρει η τράπεζα το σπίτι και να της κάνει έξωση. Η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου ενώ η λύση δεν δόθηκε ούτε από το κράτος, ούτε από το δήμο αλλά από μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι «φρανχιρόχος» της Ράγιο Βαγιεκάνο, σύμφωνα με το gazzetta.gr, δείχνουν εδώ και χρόνια τη στήριξή τους στην τοπική κοινότητα. Ο προπονητής της  ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Πάκο Χέμεθ, ήταν σαφής. Η ομάδα θα σταθεί στο πλευρό της 85χρονης. Εξάλλου η Ράγιο Βαγιεκάνο ξέρει από σκληρές μάχες αφού επιβιώνει στην πριμέρα ντιβιζιόν με πενιχρά οικονομικά μέσα. Αυτό όμως όχι απλά δεν την εμποδίζει αλλά την κινητοποιεί.

«Θα βοηθήσουμε την κυρία, όχι μόνο εγώ, αλλά το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, όλοι. Θα βρούμε ένα μέρος για να μείνει με αξιοπρέπεια και να μην είναι μόνη. Είμαι περήφανος που θα βοηθήσω και θα ήθελα να το κάνω και με  άλλο κόσμο» είπε ο Χέμεθ και πρόσθεσε:  «Η ομάδα δίνει το παρών όλο και περισσότερο στη γειτονιά του Βαγιέκας. Μπορείς να χάσεις την ιδιοκτησία σου τη Δευτέρα, αλλά επιστρέφεις, ξυπνάς και συνεχίζεις τη μάχη».

prediksi-rayo-vallecano-vs-athletic-bilbao-3-mei-2014de.jpg

 

Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: «Nα ρίξουμε φως στο σκοτάδι και στη δυστοπία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

59a006b01dc5244c318b4901

Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: «Nα ρίξουμε φως στο σκοτάδι και στη δυστοπία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Τη στήριξη του ελληνικού Πολιτισμού ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική…

Ανδρουλάκης από Έβρο: Έδωσαν εκατομμύρια ευρώ για τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές, αλλά τρένο δεν υπάρχει

androulakis

Ανδρουλάκης από Έβρο: Έδωσαν εκατομμύρια ευρώ για τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές, αλλά τρένο δεν υπάρχει

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις Φέρες, στον νομό…