Αυτή η συσκευή θα φέρει τα πάνω κάτω στην βιομηχανία πορνό

Είναι γεγονός πως καθώς η τεχνολογία προχωρά, τα ρομπότ του σεξ αποκτούν όλο και πιο ρεαλιστική μορφή. Ωστόσο, ειδικοί στο κλάδο ανησυχούν για το ποιο θα είναι το μέλλον του πορνό.

5899dd951dc524c7108b45ec

Η εταιρεία πορνό VR πάει αντίθετα στην εποχή δημιουργώντας ένα κεφάλι κούκλας το οποίο είναι γεμάτο κάμερες και αισθητήρες αιχμαλωτίζοντας περισσότερες λεπτομέρειες χάρη στις ακτίνες Χ που διαθέτει.

Με δυνατότητα βιντεοσκόπησης που διαθέτει ανάλυση 4K και ήχο που καταγράφεται από τη συσκευή η εταιρεία θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα πορνό με τη χρήση μιας «παρθένας» εικονικής πραγματικότητας μέσω ενός ακουστικού που έχει σχεδιαστεί για να παρασύρει εντελώς τον χρήστη.

Ο Boris Smirnoff, προϊστάμενος τεχνολογίας της VR Bangers.com δήλωσε: «Αυτό δημιουργήθηκε ειδικά για σκηνές εικονικής πραγματικότητας για ενήλικες, διότι έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια πολύ πιο ζεστή και πιο στενή συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής καταγραφής, αν η ίδια η συσκευή είναι σε θέση να φιλήσει, χαϊδέψει, και ψιθυρίσει με τέτοιους τρόπους ώστε ένα πραγματικό πρόσωπο θα αισθανθεί αυτή την λεπτή επικοινωνίας».


Η εταιρία ήλπιζε να δείξει το προϊόν της στο ετήσιο συνέδριο τεχνολογίας CES, αλλά ο Boris Smirnoff δήλωσε ότι η συσκευή θεωρήθηκε πολύ παράξενη για το συνέδριο.

«Αρχική μας πρόθεση ήταν να παρουσιάσουμε αυτή τη νέα ανακάλυψη στις παρουσιάσεις στο CES 2017, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ένα από τα πιο hot νέα τεχνολογικά μέσα για να βγει στην CES για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η επίδειξη δεν μας το επιτρέπουν επειδή εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτή η βιομηχανία και τεχνολογία είναι διαφορετική» καταλήγει. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…