Newsroom

Newsroom

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας (δείτε φώτος)

Ρώσοι τουρίστες ήταν κατά βάση τα θύματα της τραγωδίας της συντριβής του Airbus A-321 της εταιρείας Kogalymavia/Metrojet στη χερσόνησο του…

egypt 2

Ρώσοι τουρίστες ήταν κατά βάση τα θύματα της τραγωδίας της συντριβής του Airbus A-321 της εταιρείας Kogalymavia/Metrojet στη χερσόνησο του Σινά λίγα μόλις λεπτά μετά από την απογείωσή του το Σάββατο από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικώς 224 άτομα, μεταξύ των οποίων 25 παιδιά ηλικίας από δέκα μηνών μέχρι 17 ετών. Από τους 217 επιβάτες, οι 214 ήταν Ρώσοι, ενώ βρίσκονταν και τρεις Ουκρανοί. Τα  αίτια του τραγικού δυστυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.  

Ο 38χρονος πατέρας, ο οποίος επέστρεφε με την κόρη του από τις διακοπές τους. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η 30χρονη σύζυγος του Γιούρι, ονόματι Όλγα, με την εξής λεζάντα: «Αντίο Αίγυπτος, γεια σου ξανά Αγία Πετρούπολη. Γυρίζουμε σπίτι».

Russian plane crash 1

Μία άλλη φωτογραφία δείχνει την ευτυχισμένη οικογένεια να ποζάρει σε μια παραλία έχοντας «γράψει» στην άμμο τις λέξεις «Αίγυπτος 2015».

Russian plane crash 2

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», αυτό το μωράκι πιστεύεται ότι είναι το μικρότερο θύμα της τραγωδίας, η μόλις δέκα μηνών Νταρίνα Γκρόμοβα.

photo babe

Οι γονείς του μωρού, ο Αλεξέι Γκρομόβ και η γυναίκα του Τατιάνα βρίσκονταν επίσης στο αεροσκάφος.

Russian plane crash 3

Russian plane crash 8

Η έφηβη Μαρία Ιβλεβα ήταν ένα ακόμη θύμα της τραγωδίας, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Russian plane crash 4

Το ίδιο και η Αλεξάνδρα Ιλαριόνοβα, η οποία βρισκόταν για διακοπές στην Αίγυπτο.

Russian plane crash 5

Ακόμη ένα θύμα του αεροπορικού δυστυχήματος, η 39χρονη Γιελένα Μοϊσέγιεβα.

Russian plane crash 6