Newsroom

Newsroom

Αυτά είναι τα εμπόδια και δεν πιάνει "λιμάνι" ο Νιλμάρ

Παράταση μέχρι νεωτέρας πήρε η άφιξη του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό, καθώς έχει ένα σημαντικό πρόβλημα καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής από την Αλ Νασρ στον Πειραιά.

57b4b8c51dc5249b398b4684

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλ Νασρ προσπαθεί να γλυτώσει οφειλόμενο προς τον Βραζιλιάνο και εκεί ακριβώς έχει «κολλήσει» η υπόθεση.

Το ποσό αυτό είναι της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ και η ομάδα του Ντουμπάι προσπαθεί να απαλλαγεί από το χρέος αυτό ελπίζοντας είτε ο Ολυμπιακός να το καλύψει, είτε να παραιτηθεί ο ποδοσφαιριστής από τη διεκδίκησή του.

Ο 32χρονος άσος όπως είναι λογικό προσπαθεί να διασφαλίσει πως θα πάρει τα χρήματά του ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών, ενώ και ο Ολυμπιακός ασφαλώς δεν θέλει να καλύψει τα χρέη άλλων.

Οι Πειραιώτες είναι πλήρως ενήμεροι για τις εξελίξεις και αισιοδοξούν πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα έχει θετική κατάληξη. Άλλωστε, με τον Νιλμάρ υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίτσιο είναι το φαβορί για τη θέση του στόπερ και αναμένονται σύντομα εξελίξεις, όπως και για την απόκτηση εξτρέμ.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…